Со срце за животните

Нашите пациенти се драгоцено богатство на планетата Земја. Тие се директно поврзани со природата, и не поврзуваат и нас со неа. Ни ги покажуваат моќта на природата и природните закони, не учат за животот. Животните зборуваат, но само на оние коишто знаат да слушаат. Добрите ветеринари знаат да слушаат, но оние најдобрите знаат и да им одговорат. Ние знаеме. Го слушаме нивниот глас, нивните срца и гледаме во нивните очи... живот. Живот доволно вреден да се зачува и живее. Тоа е нашата секојдневна инспирација. Поради нив, ние денеска сме подобри луѓе. Горди сме што сме дел од нивниот свет и што ја имаме честа да бидеме нивни пријатели - НАЈДОБРИ ПРИЈАТЕЛИ ЗАСЕКОГАШ !

Vet Spirit Veterinarna ambulanta Ohrid

Нашиот тим

Др. Јане Атанасов

Др. Еразмона Манговска

Др. Љубомир Стојановски

Др. Георгиевски Сашко

УСЛУГИ

 • Преглед и совети за здравствената состојба на домашните миленици
 • Стационарно лекување со 24h мониторинг
 • Крвна слика
 • Ехо дијагностика
 • Хируршки интервенции
 • Копролошко испитување
 • Заштита од внатрешни и надворешни паразити
 • Стоматолошки услуги - чистење забен камен, поправка и екстракција на заби
 • Дијагностички тестови за: E.Canis, Giardia, Parvovirosis, Leishmania, Distemper, Di fophilaria, Feline planleukopenia virus.
 • Вакцинација - Беснило (и чипирање согласно законот), Cuma, Shtenecak, Parvoviroza, Leptospiroza, Инфективен хепатитис кај кучиња i Планлеукопенија кај мачки.
 • Издавање потврда за вакцинација против беснило на лица каснати од животно
 • Шишање и капење на домашни миленици
 • Pet Shop

Известувања


Нов бренд во Вет Спирит

Високо квалитетна храна за Вашите миленици од брендот Bosch

Повеќе

Високи температури, сонце, плажа !?!

Заштитете ги Вашите миленици од топлотен удар !!!

Повеќе

Известување

Двократно работно време

Повеќе

Дебелината (гојазност) кај домашните миленици

Животните исто како и луѓето се стремат кон зголемување на телесната тежина...

Повеќе